dethemedetheme

ASSANTI VERZEKERINGSAPP

Assanti heeft zich afgevraagd hoe er een optimale klantbeleving gerealiseerd kan worden én een app die gemakkelijk beheerd kan worden door de afnemer en wij denken dit gevonden te hebben. Assanti focust bij de ontwikkeling van de app voornamelijk op de gebruikerservaring van de verzekeringnemer en de toegevoegde waarde van de intermediair/ volmacht.

Er is voor bijna alles wel een app. Het risico dat dit met zich meebrengt is dat klanten door de bomen het bos niet meer zien. Daarom heeft Assanti ervoor gekozen om een app te ontwikkelen waarbij het mogelijk is om alle verzekeringen van de klant te tonen ongeacht waar deze verzekerd zijn. Het is zelfs mogelijk om in deze app gegevens van de partner, kinderen of het bedrijf toe te voegen. Dit kan allemaal in 1 app ongeacht bij welke verzekeraars, volmachten of intermediairs de verzekeringnemer klant is, zolang deze partijen zijn aangesloten op het Assanti Connect platform.

De klant kan in de app al zijn verzekeringen bekijken op basis van de gegevens zoals die zijn vastgelegd in de assurantiesoftware. Er worden berichten aangemaakt van nieuwe verzekeringen die zijn afgesloten en hij ziet zelfs precies welke gegevens er zijn aangepast bij een mutatie. Er is ook een mogelijkheid om de status van zijn schade te bekijken en om een schade te melden. De gegevens van de adviseur zijn per contract duidelijk zichtbaar en er kan eenvoudig contact opgenomen worden vanuit de app.

screen_iphonexsmax_assanti

Core features

Totaal app

Één totaal app voor de consument voor alle verzekeringen ongeacht waar deze verzekerd zijn.

Koppeling met assurantiesoftware

Het Assanti platform heeft de mogelijkheid om een koppeling te maken met meerdere assurantiesoftwarepakketten.

Custom branding

Per adviseur wordt het eigen logo en de contactinformatie getoond zodat de klant op een eenvoudige manier contact kan opnemen. 

All features

Gebruiksvriendelijk

Moderne, overzichtelijke weergave die veel informatie biedt.

Centraal onderhoud

De configuratie vindt zoveel mogelijk plaats vanuit uw huidige assurantiepakket.

Nieuwsberichten

De app toont een nieuwsoverzicht van uw meest recente wijzigingen.

screen_iphonexsmax_assanti

Hoge beveiligingsstandaard

Alle data is versleuteld en er worden geen verzekeringsgegevens opgeslagen bij Assanti.

Groot bereik mobiele markt

De app is beschikbaar voor iOS en Android en bereikt hiermee 99% van de mobiele markt.

Offline

De app is ook te gebruiken wanneer u geen internet hebt. Uw berichten worden verstuurd zodra de verbinding hersteld is.

Interesse? Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een van onze producten? Wij geven u graag meer informatie hierover. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact