dethemedetheme

NEXTCLOUD OUTLOOK ADD-IN

Het onversleuteld versturen van bijlages met gevoelige informatie brengt grote risico’s met zich mee. Door de invoering van de AVG wetgeving realiseren bedrijven zich steeds meer dat dit risico zoveel mogelijk beperkt of zelfs uitgesloten moet worden. Daarnaast kennen verschillende mailservers een limiet in bestandsgrootte waardoor het verzenden van grote bijlages niet mogelijk is.

Assanti heeft een Outlook invoegtoepassing ontwikkeld die oplossing biedt voor beiden problemen. Hiernaast integreert Nextcloud naadloos met Outlook. Hierdoor wordt het extra eenvoudig gemaakt om grote bestanden met uw klanten uit te wisselen. Ontvangers kunnen uw bestanden downloaden of uploaden naar uw eigen gepersonaliseerde pagina. Deze add-in beperkt zich niet tot alleen de assurantiebranche en wordt inmiddels al door diverse bedrijven in binnen- en buitenland gebruikt.

WAT IS NEXTCLOUD?

Nextcloud biedt toonaangevende on-premises bestandsynchronisatie en een online samenwerkings oplossingen. Het platform is gespecialiseerd in het gebruiksgemak van oplossingen van consumentenklasse, zoals die van Dropbox en Google Drive. Dit in combinatie met de bedrijfsbehoeften op het gebied van beveiliging, privacy en controle. De zelf gehoste oplossingen van Nextcloud zorgen ervoor dat het duidelijk is waar de data zich bevindt, wie toegang heeft en dat zelfs meta-data niet lekt.

ENKELE BELANGRIJKE VOORDELEN

– De controle over de locatie van uw data.

– Wees niet beperkt tot het bijlage limiet van uw mailserver (meestal 10MB).

– Het beveiligen van bestanden met een wachtwoord en einddatum.

– Veel complexe sjablonen die onderhevig zijn aan veel onderhoud.

– Het beperken van de omvang van uw mailboxen en de besparing van kosten voor opslagcapaciteit.

Features

Creëer een uploadpagina

Stuur een link naar de ontvanger waar deze eenvoudig bestanden kan uploaden naar uw eigen beveiligde server.

Beveiliging

Documenten kunnen alleen bekeken worden met een wachtwoord en slechts voor een bepaalde periode. Deze kunnen automatisch of handmatig ingesteld worden.

Branding

Communiceer met huisstijl van uw bedrijf en stuur ontvangers naar een vertrouwde omgeving.

Activity tracker

Bewaak eenvoudig of documenten zijn gedownload of de ontvanger documenten heeft geüpload naar uw server.

Geïntegreerd met Outlook

Gebruiksvriendelijk en geïntegreerd in het meest voorkomende mailprogramma op de zakelijke markt.

Begeleidende teksten

Bepaal zelf de begeleidende teksten voor de ontvanger.

Interesse? Neem contact met ons op

Heeft u interesse in een van onze producten? Wij geven u graag meer informatie hierover. Vul het contactformulier in en wij nemen zo spoedig mogelijk contact met u op.

Contact